iziShop

Hedz Magyarország Kft.

iziShop bemutatása

A Hedz Magyarország Kft. kifejlesztette iziShop egy mobilfizetési szolgáltatás, amelynek segítségével egyszerűen, mobiltelefonunkkal vásárolhatunk bankszámlánk terhére az internetes áruház kínálatából.

Az alkalmazás használatához szerződéskötés nem, csupán regisztráció szükséges. A mobilfizetéshez egy androidos vagy Java-képes okostelefonra, egy működőképes GPRS kapcsolatra, valamint egy internetes vásárlásra alkalmas, nem feltétlenül dombornyomott Visa, Mactercard vagy Americal Express bankkártyára van szükségünk. Az iziShop weboldalán, a listázott bankok valamelyikére kattintva leellenőrizheti, pontosan mely kártyatípusok alkalmasak erre.

Mit fizethetek vele?

Az iziShopban vásárolhatunk többek között autópálya-matricát, menetjegyet és bérletet, utasbiztosítást, rendezvénybelépőket, kiegyenlíthetjük a parkolási díjat vagy éttermi számlánkat, feltölthetjük az egyenlegünket, de különböző újságokra is előfizethetünk. A regisztráláshoz telepítenünk kell okostelefonunkra az iziShop alkalmazását, amely biztonságos adatkapcsolatot biztosít az áruházzal és a bankkal is. Ezután vásárolhatunk az áruház termékeiből telefonunkkal vagy más online üzletben is.

Az iziShopban egyelőre Pécs városában érvényes jegyeket és bérleteket vásárolhatunk, ám az elérhető települések listája a későbbiekben bővül. A mobilfizetéssel vásárolt jegyeket a mobiltelefon képernyőjén tudjuk bemutatni, illetve, ha lemerülne a telefonunk, az ellenőr a vásárláshoz használt fényképes igazolványunk számának ismeretében tud utánanézni saját rendszerében. Az iziShopban megtalálható szolgáltatók listája folyamatosan bővül: a jövőben újabb közlekedési vállalatok, parkolási társaságok, rendezvényszervezők, biztosítótársaságok, illetve szerencsejáték és egyéb különféle szórakoztatóipari szolgáltatók szolgáltatásai válnak így elérhetővé.

Hogyan fizethetek?

Ha nem szeretnénk megadni bankkártyánk adatait minden egyes vásárlás alkalmával, a webáruházak fizetős oldalán keressük az iziSHOP logót. Erre kattintva kapunk egy egyedi tranzakciós azonosító kódot. Az alkalmazást okostelefonunkon elindítva, a Webes Fizetés menübe belépve meg kell adnunk ezt az azonosító kódot. Ezután a vásárlás adatai megjelennek a képernyőn; ezeket jóváhagyva, az iziShop-os PIN kódunk megadásával fizethetünk.